Bokxing IT B.V.

Wij stellen u graag voor aan ons team.

Tom Lugtigheid

Manager Verkoop


Onze alleskunner! Zijn takenpakket bestaat voornamelijk uit verkoop en advies maar hij vervalt af en toe nog in zijn oude support functie hij vind het dan ook geweldig als een klant helemaal tevreden is. Samen met Mirko is hij verantwoordelijk voor de bedrijfsvoering.

Mirko van Schagen

Manager Support


Heeft u vragen? Mirko staat altijd voor u klaar! Hij helpt u niet alleen met uw vragen, hij adviseert u ook direct. Hij is onze kwaliteitsbewaarder en eerste aanspreekpunt voor de servicedesk medewerkers. Hiernaast is hij samen met Tom verantwoordelijk voor de bedrijfsvoering.

Danny Boot

Onsite Medewerker


Onze hardware fanaat, je kan hem alles vragen over de technische aspecten van een computer. Hiernaast komt hij graag bij u langs om uw netwerk op orde te brengen en vind hij het heerlijk om internet verbindingen weer aan de praat te krijgen.

Daniël Robeer

Onsite Medewerker


Onze gezellige Onsite Medewerker, hij weet niet alleen alles over WiFi maar ook over netwerken, servers en alle randapparatuur. Wilt u WiFi in uw hele pand, een extra computer of wilt u onze VoIP oplossing gaan gebruiken? Hij komt graag bij u langs!

Rick Soerjaman

Servicedesk Medewerker


Deze tweedelijns servicedesk medewerker helpt u graag op afstand met al uw vragen, hiernaast houdt hij uw netwerk op afstand heel de dag in de gaten. Heeft u een probleem en komt u er niet uit? Bij Rick bent u in goede handen. Hij verstaat niet alleen zijn vak maar is ook nog eens altijd vriendelijk en correct.

Robert-Jan Wijgh

Servicedesk Medewerker


Niemand weet eigenlijk precies hoe hij heet, is het nou Robbert, Robert, Robert-Jan ? U mag het zelf verzinnen, hij vind het allemaal prima! Hij helpt graag, het maakt hem dan ook niet uit of hij dat bij u op kantoor doet of vanaf afstand. Maar het liefst wel zo goed mogelijk. Hij is nooit te beroerd om iets extra's te doen, zolang klanten maar tevreden zijn vind hij het allemaal goed.

Koen Huisman

Servicedesk Medewerker


Heeft u een vraag? Advies nodig? Koen staat u graag te woord. Hij heeft vooral affiniteit met Windows, maar weet stiekem ook best veel over Macintosh systemen. Hij vind het altijd leuk om iets nieuws te leren. Communicatie staat bij hem hoog in het vaandel hij vind het dan ook belangrijk om u zo snel mogelijk van een juist antwoord te voorzien.

Alexander van Huyksloot

Servicedesk Medewerker


Alexander is onze nieuwste medewerker en erg gedreven om veel te leren en hierdoor onze klanten goed en snel te kunnen helpen. Hij heeft al wat ervaring in de ICT en heeft voor Bokxing IT al bij een ander bedrijf gewerkt op dezelfde positie. Alexander wil graag uitgroeien tot tweedelijns medewerker.

Komt u ons team versterken?

Bekijk vacatures