Bokxing IT B.V.

Wij stellen u graag voor aan ons team.

Tom Lugtigheid

Manager Verkoop


Onze alleskunner! Zijn takenpakket bestaat voornamelijk uit verkoop en advies maar hij vervalt af en toe nog in zijn oude support functie hij vind het dan ook geweldig als een klant helemaal tevreden is. Samen met Mirko is hij verantwoordelijk voor de bedrijfsvoering.

Mirko van Schagen

Manager Support


Heeft u vragen? Mirko staat altijd voor u klaar! Hij helpt u niet alleen met uw vragen, hij adviseert u ook direct. Hij is onze kwaliteitsbewaarder en eerste aanspreekpunt voor de servicedesk medewerkers. Hiernaast is hij samen met Tom verantwoordelijk voor de bedrijfsvoering.

Danny Boot

Onsite Medewerker


Onze hardware fanaat, je kan hem alles vragen over de technische aspecten van een computer. Hiernaast komt hij graag bij u langs om uw netwerk op orde te brengen en vind hij het heerlijk om internet verbindingen weer aan de praat te krijgen.

Daniël Robeer

Onsite Medewerker


Onze gezellige Onsite Medewerker, hij weet niet alleen alles over WiFi maar ook over netwerken, servers en alle randapparatuur. Wilt u WiFi in uw hele pand, een extra computer of wilt u onze VoIP oplossing gaan gebruiken? Hij komt graag bij u langs!

Koen Huisman

Servicedesk Medewerker


Heeft u een vraag? Advies nodig? Koen staat u graag te woord. Hij heeft vooral affiniteit met Windows, maar weet stiekem ook best veel over Macintosh systemen. Hij vind het altijd leuk om iets nieuws te leren. Communicatie staat bij hem hoog in het vaandel hij vind het dan ook belangrijk om u zo snel mogelijk van een juist antwoord te voorzien.

Arshad Ilahi

Servicedesk Medewerker


Arshad een erg gedreven servicedeskmedewerker en wil graag leren om hierdoor onze klanten goed en snel te kunnen helpen.

Robert Matthieu

Onsite Medewerker


Joel Dobson

Servicedesk MedewerkerGerben Tiele

Servicedesk Medewerker


Komt u ons team versterken?

Bekijk vacatures